Як зробити підливу без томату

Як приготувати соус з томатною пастою?

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крок 1. …
  2. Стручки солодкого перцю вимийте та обсушіть. …
  3. У сковороді нагрійте олію. …
  4. Часник для підливи очистіть та пропустіть через прес. …
  5. Вміст сковороди пробийте занурювальним блендером. …
  6. Підливу, що вийшла, розподіліть по тарілках з гарячими макаронними виробами і перемішайте.

Збережена копія

Як зробити підливу з борошна без томатної пасти?

Щоб не утворювалися грудочки з борошна, треба її попередньо розчинити в невеликій кількості рідини (воді або бульйоні) за допомогою віночка або блендера. Замість томатної пасти можна використати свіжі помідори, заздалегідь очистивши їх від оболонки..


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *