Як замаринувати червону капусту?
Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.
Як приготувати мариновану капусту на зиму?
Рецепт приготування маринованої капусти з буряком на зиму:
- Нашаткувати капусту.
- Натерти на великій тертці моркву і буряк.
- Нарізати пелюстками часник.
- Все перемішати.
- Зварити маринад.
- Утрамбувати щільно овочі в банку. …
- Дати повністю охолонути, накрити кришкою і поставити в холодильник на 24 години.
Кеш
Як швидко замаринувати цвітну капусту?
Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.
Маринована червона капуста швидкого приготування – 7 …
Червонокачанна капуста, замаринована на зиму, допоможе урізноманітнити щоденний раціон і забезпечить корисними вітамінами в холодну пору року.
Залишити відповідь