Яку смачну страву приготувати з гарбуза

Як смажити гарбуз?

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 см, посолити і поставити в холодильник. З підготовленого гарбуза злити сік, кожну скибочку поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на розпеченій олії з обох боків до золотистого рум'янцю. Подавати, притрусивши подрібненим часником.

Як краще приготувати гарбуз?

Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.

Що можна приготувати з гарбуза солодкого?

Що приготувати з гарбуза: 4 рецепта апетитних страв

  • Солодкі страви з гарбуза – ніжний гарбузовий пиріг
  • Страви з гарбуза на сковороді – золотисті деруни
  • Незвичайні страви з гарбуза – крем-суп з сухариками
  • Прості страви з гарбуза в духовці – запіканка з картоплею і сиром

Кеш

Що приготувати з гарбуза? 27 рецептів смачних страв
Інгредієнти: кіло гарбуза, 2 ст. л. цукрової пудри, 10 ст. л. манної крупи, пакет ванільного цукру, 40 г вершкового масла, 3 сирих яйця, 2 склянки жирної сметани, 9-10 ст. л. цукру. 1. Від гарбуза буде використовуватися тільки м’якоть, яку потрібно натерти на крупну тертку і розділити на 3 рівні …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *