Чому у фаленопсису дрібні квіти

Якщо ж фаленопсис вражений комахами-паразитами, то вони стають помітні, потрапляючи на липкі краплини. При скупченні таких комах, всередині клейких крапель на листових пластинках стають видні дрібні цяточки — це шкідники, які опинилися в полоні, загрузнувши в липкій масі. Вони розрізняються і по всій поверхні листа.11 лют. 2020 р.

Чому в орхідеї в януть квіти?

Недостатнє освітлення. Ви можете спостерігати таку картину: на орхідеї на квітконосі розпустилася один бутон, а інші бутони НЕ зацвітають, а в'януть і обпадають. Це сумне явище, як правило, має місце в тому випадку, якщо Ваша орхідея вирішила зацвісти в осінньо-зимовий період, коли сонячний день стає коротшим.

Що робити щоб орхідея цвіла?

Поливайте орхідею, коли грунт повністю просохне – щоб коріння рослини не загнило. Це правило стосується рослин всіх віків і будь-якої пори року. Є одне виключення: після того, як орхідея відцвіте, скоротіть полив рослини до одного на місяць.

Що робити якщо орхідея скидає бутони?

Вирішити проблему допоможе коренева підгодівля поживними сумішами для орхідей. Одна з поширених причин скидання орхідеєю бутонів і квітів – протяги. Для нормального росту і розвитку культури тропічної потрібне свіже повітря. Але не варто робити протяг для швидкого провітрювання або охолодження приміщення.

Фаленопсис — Вікіпедія
Губа фаленопсису, на якій добре видно вусики — вирости. Квітки дрібні або великі, м’ясисті, забарвлення у них різних відтінків рожевого та фіолетового, а можуть бути і чисто-білими.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *