Спірея сіра як росте

Як виглядає і росте Спірея 'Grefsheim' Одна з кращих спірей весняного цвітіння. Рясне і раннє цвітіння повністю вкриває пагони сніжно-білими махровими квітами. Росте до 2м заввишки та завширшки. При цьому самі пагони тонкі і елегантно звисають дугами донизу.

Як швидко росте спірея Вангутта?

Росте помірно швидко, досягає висоти 2-2,5 метра, ширина близько 2 метрів. Листя ромбично-яйцевидні, загострені, 3-5-лопатеві, темно-зеленого кольору, до осені міняю колір на жовтий. З початку травня по червень рясно цвіте, чисто-білими плоскими суцвіттями. Спірея Вангутта морозостійка, не вимоглива до ґрунтових умов.

Коли можна обрізати Спірею?

Обрізку спіреї необхідно провести не пізніше 30 днів перед настанням заморозків, тому варто діяти відповідно до прогнозів синоптиків. Матеріал, що залишився після обрізки, можна спалити, а можна спробувати вкоренити – красивих чагарників в саду багато не буває.

Як часто поливати Спірею?

Оскільки спірея має неглибоку кореневу систему, вона погано зносить сухість ґрунту і починає засихати, тому потребує помірного поливу в посушливий сезон: по 15 л води на кущ двічі на місяць. Розпушування ґрунту обов'язкове, як і регулярне прополювання. КешСхожі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *