Скільки білий хліб зберігається?

Пшеничний хліб слід зберігати при відносній вологості не вище 75%. Температурний режим зберігається в діапазоні 22-25 градусів. Так термін придатності становитиме до трьох днів. Без упаковки термін придатності становитиме не більше 24 годин.

24 години Хліб і ГОСТи Відповідно до державного стандарту, найшвидше псується — білий хліб, оскільки його термін придатності без упаковки становить 24 години. Хліб із житнього борошна «тримається» довше, але через 1,5 дні його смакові якості неминуче починають погіршуватися.

Хлібобулочні вироби належать до класу продуктів, які мають короткочасне зберігання. Термін реалізації для продукції, створеної з житнього або житньо-пшеничного борошна, становить 36 годин, а з пшеничного – не більше 24 годин.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *