Як треба робити сирники з сиру

Який сир краще на сирники?

Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати. Обирайте однорідний, мʼякий сир. Кеш

Скільки треба смажити сирники?

Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте на сковороду масло, і починайте смажити сирники. В середньому, для кожної сторони потрібно 3-5 хвилин. Коли сирники будуть готові, подавайте на стіл теплими, можна зі сметаною. Кеш

Як правильно смажити сирники?

Приплюснути кожну, обваляти у борошні з двох боків. Викласти на дошку або тарілочку. На добре розігріту сковороду, змащену олією, викласти сирники і смажити до золотистої скоринки з обох боків. Вогонь при цьому повинен бути середній. Кеш

Класичні сирники з сиру: Топ 5 найкращих рецептів
На добре розігріту сковороду, змащену олією, викласти сирники і смажити до золотистої скоринки з обох боків. Вогонь при …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *