Цедра цитрусових містить чимало антиоксидантів. Окрім цього, у лимонній цедрі багато флавоноїдів, які мають здатність збалансовувати рівні тригліцеридів і ліпідів у крові та покращувати кровообіг. Спосіб приготування: Для початку очистіть лимон від цедри, потріть цедру на дрібній тертці та додайте трохи води.22 груд. 2016 р.
Як правильно їсти лимони?
Фахівчиня радить в жодному разі не класти скибочку лимона в гарячий напій. Щоб зберегти вітаміни, зокрема і такий корисний взимку вітамін С, краще будь-які фрукти їсти у свіжому вигляді. Якщо ви захворіли на застуду, краще з'їсти лимон просто так, не заливаючи його гарячою рідиною.
Що робити з шкіркою лимона?
Ви можете збільшити споживання лимонної шкірки різними способами.
- Додати лимонну цедру для випічки, салатів або йогурту
- Заморозити шкірку лимона і посипати нею супи, напої, заправки і маринади. …
- Дегідрувати шкірку, нарізавши її на смужки і випікаючи при температурі 93°C.
Як часто можна вживати лимон?
Медиками доведено, що в лимонах міститься достатня кількість вітаміну С для того, щоб позитивно вплинути на імунну систему, яка буде захищати організм від шкідливих бактерій, інфекцій і вірусів. Тому лимони потрібно їсти часто, бажано щодня.
Цедра лимона: користь і шкода, що це, як отримати
Чи можна їсти шкірку лимона. Незважаючи на великий вміст вітамінів, і мінералів в шкірці лимона, вся користь може бути витиснута із-за небезпеки, яка полягає в застосуванні хімічної обробки.
Залишити відповідь