Як робити приправу з хрону

Як замаринувати хрін в домашніх умовах?

Буряк, залитий водою залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин. Через 10-15 хвилин проціджуємо буряк через марлю прямо в банку з натертим коренем хріну. У банку з хріном додаємо сіль, цукор та оцет. Хрін перемішуємо, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник, щоб він як слід настоявся.

Як заправити хрін з буряком в домашніх умовах?

Натертий буряк помістіть у миску і залийте теплою кип'яченою водою. Залишіть при кімнатній температурі приблизно на 10-15 хвилин. Потім процідіть через марлю і влийте в банку з хроном. Додайте сіль, цукор, оцет, перемішайте та закрийте кришкою. Кеш

Як замочити хрін?

Корінь хрону миємо і чистимо. Складаємо корінь хрону в миску і заливаємо холодною водою. В ідеалі хрін потрібно замочити у воді на ніч. На м'ясорубку одягаємо поліетиленовий пакет таким чином, щоб хрін, який ми будемо подрібнювати, потрапляв відразу в пакет.

Домашня приправа з хрону – як зробити приправу в …
І так, як приготувати приправу з хрону. Потрібно взяти корінці рослини, очистити, а потім гарненько їх вимити. Очищені коріння потрібно пропустити через м’ясорубку або натерти на дрібній …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *