Як правильно варити калину

Одну столову ложку ягід калини слід залити склянкою гарячої води і варити на повільному вогні 10 хв. Охолодити і та пити з медом по 1 ст. л. тричі на день через півгодини після їди.22 жовт. 2017 р.

Як приготувати калину для лікування?

Для вживання до пів чашки відвару долити гарячої води до країв чашки, додати мед або цукор. Спрощений рецепт: ягоди розім'яти в чашці, залити окропом, настояти 10 хв., додати мед. Мы закрываем состав!

Що лікує калини?

Ягоди калини широко використовують у народній медицині при гіпертонічній хворобі, клімактеричних неврозах, колітах, закрепах, бронхіті, задусі, туберкульозі легень, фурункулах, екземі. Сік свіжих плодів застосовують для виведення веснянок, видалення вугрів і відбілювання шкіри.

Кому не можна вживати калину?

Продукт протипоказаний у разі проблем із нирками, подагри, артриту. Калину не можна вживати вагітним, оскільки вона може стимулювати тонус матки. Дітям давати калину можна, починаючи з першого року життя.

⏰ як варити калинове варення – загальні правила, …
підготовка продуктів 1. Калину очистити від гілок і листя, перебрати і ретельно вимити. 2. Обсушити калину, струшуючи її в друшляку або висипавши на 10 хвилин на папір. 3. Лимон очистити від цедри і дрібно нарубати, видаляючи …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *