Як посолити швидко скумбрію в домашніх умовах смачно покроковий за 2 години

Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?

На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні.

Як засолити скумбрію в розсолі шматочками?

Для приготування посолу використовуй такий самий рецепт, як і попередній: закип'яти воду, додай сіль, цукор, перець та лавровий лист. Після розчинення кристалів охолоди маринад до кімнатної температури. Після того як розсіл охолонув, наріж скумбрію шматочками. Виклади рибу в розсіл і помістіть все в холодильник на 12 годин.

Як зберігати скумбрію в розсолі?

Інструкція приготування

  1. Скумбрію розморозити під проточною водою, відрізати голову, очистити від нутрощів. Потім промити рибу та видалити зайву вологу за допомогою паперового рушника.
  2. Зварити розсіл. Чай слід залити 1 л окропу. …
  3. У солоно-солодкий чайний розсіл помістити скумбрію та витримати в холодильнику 4 дні.

RUtxt.ru
Рецепт засолювання скумбрії в домашніх умовах – 4 покрокових фото в рецепті

Швидка малосольна скумбрія

Драники з картоплі (у Духовці)

Картопля в духовці. Улюблена Крихта Картопля

Пишні котлети із капусти. Коли капуста смачніша за м'ясо

Баклажани з м'ясним фаршем

Пишні оладки на кефірі як пух без дріжджів

Сьогодні на Готуємо Будинки малосольна скумбрія.Це дуже швидкий і простий рецепт засолювання риби в домашніх умовах, скумбрія буде готова лише за 2 години! Така солона рибка допоможе вам, коли не знаєте, що приготувати на вечерю або на святковий стіл.

Дякую за вподобайку ❤та ПЕРЕДПЛАТА 🔔Підписуйтесь на наш канал Готуємо вдома

складові

скумбрія 2-3 шт (600-700 г)
сіль 2 ст.
цукор (за бажанням) 1 ч. л.
лавровий лист 2 шт
запашний перець горошком 10 шт
гвоздика 10 шт
гірчиця (насіння) за бажанням 1 ч. л.
рослинна олія 3 ст.
холодна кип'ячена вода 25 мл

Загальна інформація

Загальний час приготування

2 год 20 хвилин

Активний час приготування
Складність

Покроковий рецепт з фото

Відеорецепт

Порада

🔹Дивіться ВІДЕО РЕЦЕПТ 🛎 Малосольна Скумбрія. Швидкий та простий рецепт, як солити рибу

🔹
ПІДПИШИТЬСЯ на наш YOUTUBE Готуємо будинки з ОЛЕСЕЙ

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 1

Скумбрію розморожуємо (краще залишити скумбрію на ніч у холодильнику, тому що при повільному розморожуванні скумбрія виходить ніжнішою та соковитішою).
Відрізаємо у скумбрії голову, видаляємо нутрощі і добре промиваємо тушку риби всередині та зовні, прохолодною водою.
Нарізаємо рибку великими шматочками.
Складаємо шматочки скумбрії в контейнер або відповідну за розміром ємність.

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 2

Посипаємо рибу сіллю, і за бажанням, щіпкою цукру.
А також кладемо спеції: горошини чорного перцю, гвоздику, насіння гірчиці, за бажанням, і кілька лаврових листочків.
Додаємо спеції до скумбрії. Лаврушку можна поламати.
І добре перемішуємо.

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 3

Вливаємо трохи холодної кип'яченої води.
І трохи поливаємо олією.

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 4

Контейнер з рибою затягуємо харчовою плівкою та залишаємо рибу маринуватися на 2 години за кімнатної температури. За цей час скумбрію бажано 2-3 рази перевернути, щоб рибка поступово просолилася.

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 5

Наша малосольна скумбрія готова! Рибка виходить найніжніша, а готується швидко та просто. Подаємо скумбрію хоч із відвареною картоплею, хоч на бутербродах, хоч на святковий стіл.
Обов'язково скуштуйте малосольну скумбрію за цим рецептом, впевнена, вам сподобається!

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 6

Порада

Дякую Вам за ЛАЙК!
ЗБЕРІГТЕ рецепт, щоб не втратити!
Чекаю на Ваші враження та фотозвіти в коментарях!

Швидка малосольна скумбрія фото до рецепту 7

💕

Приємного Вам апетиту, і нехай Ваша швидка Малосольна Скумбрія буде смачною та ніжною!
Ваша Олеся


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *