Розклеюються пельмені, що робити

Чому розклеюється тісто на пельмені?

Тісто для пельменів потрібно потримати щонайменше годину в холодильнику загорнутим у харчову плівку. У процесі витримки борошно виробляє клейковину, тісто стає еластичним. Якщо розкочувати відразу, то тонко ви не розкотите, та й пельмені розклеюватимуться. Збережена копія

Як зробити так, щоб пельмені не розвалювалися?

Кидайте пельмені не в окріп, а в момент, коли з дна каструлі почнуть підніматися перші бульбашки (температура води 50-60 ° С). Після занурення у воду помішуйте пельмені шумівкою, щоб вони не прилипли до дна. Коли вода закипить, додайте склянку холодної води в каструлю і дочекайтеся повторного закипання.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *