Що не відноситься до бобових культур

Що відноситься до бобових культур?

Загальна характеристика. До групи зернових бобових культур відносяться горох, сочевиця, квасоля, чина, соя, нут, кормові боби, люпин, маш, арахіс, вігна. Всі вони належать до родини бобових (Fabaceae). Серед сільськогосподарських культур зернобобові відзначаються найвищим вмістом білка. Кеш

Що входить в бобові продукти?

Окрім білків, бобові містять велику кількість клітковини, вуглеводів, фолієвої кислоти, вітаміну А, кальцію, калію, заліза та цинку. Можна із впевненістю казати, що рослини сімейства бобових — це продукти, які замінюють м'ясо в раціоні. За вмістом білка вони анітрохи не поступаються продуктам тваринного походження.

Яка культура не належить до Зернофуражних?

Зернобобові культуриРедагувати До зернобобових не належать горох овочевий, вігна та стручкова квасоля, які за господарською класифікацією є овочевими культурами, а також арахіс та соєві боби, які належать до олійних культур.

Бобові — Вікіпедія
Бобові культури — горох, квасоля, боби — вирізняються високим вмістом білка, і за поживністю їх прирівнюю до м’яса, а за калорійністю вони перевершують багато овочевих культур.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *