Хріновуха з лимоном та імбиром

Що буде якщо пити імбир з лимоном?

«Імбир-лимон» – медова суміш на основі лугового меду з корня імбира і лимону – це не тільки корисний десерт, але й ефективний засіб для зміцнення організму в цілому. Ці три компоненти прекрасно гармонізують, створюючи вітамінний продукт, який допоможе подолати застуду, підвищити тонус, очистити кишечник і судини.

Як приготувати імбирний чай з лимоном?

Зелений чай з імбиром Імбир необхідно піддати первинній обробці. З чверті лимона потрібно віджати сік. У невелику ємкість наливається 1/5 літра води, додається віджатий лимонний сік і очищений корінь імбиру. Рідину потрібно довести до кипіння, після чого зменшити вогонь і варити ще 10-12 хвилин.

Коли краще пити чай з імбиром?

Чай з імбиру потрібно пити перед їжею за 20-30 хвилин до прийому їжі до 3-4 разів на день. Першу порцію 150 мл потрібно випити вранці, потім наступну порцію 150 мл випити перед обідом, третю порцію імбирного чаю випити перед вечерею.

Хреновуха с имбирем: рецепты с медом, лимоном
Рецепт приготовления такой хреновухи достаточно прост. На 3 л хреновухи понадобятся: 1. 3 л водки; 2. 150 г корня хрена; 3. 1,5 – 4 ч. л. мёда; …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *