Як посолити річкову

Як правильно замаринувати річкову рибу?

Річкову рибу найкраще маринувати рідким маринадом, приготованим на основі гірчиці, яблучного майонезу та води. Тут важливо витримати всього дві години. Адже менше часу не вистачить, щоб перебити специфічний запах, а більше — зникне смак риби.

Як солити рибу в домашніх умовах?

Скільки за часом потрібно солити рибу – способи засолу В цьому випадку використовується великий дерев'яний ящик з отворами, дно яких потрібно застелити льоном. Кожну тушку риби натерти сіллю, укласти їх шарами, зверху ще засипати 1 см солі. Кількість солі – 200 гр на 1 кг риби. Час засолу – 10-11 днів.

Скільки часу потрібно солити рибу?

На кожні 10 кг риби потребується 1,5—2 кг солі. Тривалість посолу в охолодженому приміщенні (наприклад, у погребі з льодом) ляща, білизни, щуки — до 12, коропа і судака — до 15. діб. У звичайних умовах досить 5—7 діб.

Як солити річкову рибу (воблу, окуня, бички, уклейку, плотву) …
Застосовується для риб жирних сортів. Великих представників риб’ячих готують і підвішують на прути. Потім поміщають в соляний розчин. Розсіл повинен бути настільки солоним, щоб сира картоплина спливала. Розміщувати тушки потрібно так, щоб вони не сильно здавлювали одна інший. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *