Як зберегти в льоху капусту

Головки капусти краще розкласти в один ряд на дерев'яній полиці. Ще варіант — підвісити качани. Це можна зробити за допомогою овочевої сітки. Важливо, щоб в льох капуста закладалася не мокрою, а тому краще прибирати культуру в суху погоду.28 вер. 2022 р.

Як краще зберігати капусту на зиму?

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ✔ В холодильнику качани капусти швидко в'януть, а загорнуті в поліетиленовий пакет — загнивають. Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.

Як зберегти свіжу капусту до весни?

Сховище для капусти можна організувати в квартирі. Кожен качан щільно обертають харчовою плівкою і кладуть у холодильник у відділення для овочів, виставляючи в ньому мінімальну температуру. Овочі регулярно перевіряють, замінюючи плівку, як тільки утворився конденсат.

Як правильно зберігати ранню капусту?

Ідеальні умови зберігання мають бути такі: температура від -1 до + 1 градуса, вологість від 90 % до 98 %. Якщо температура буде вища, капуста поросте, якщо нижча – промерзне.

Як краще зберігати капусту у льоху
Як зберігати капусту у підвалі? Секрети зберігання капусти. Щоб капуста добре зберігалася, потрібно обирати зимові сорти. Добре підійдуть ті качани, які були зірвані в середині осені.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *