Як смачно заквасити баклажани

Як смачно засолити баклажани?

На дно каструлі викладіть зелень (теж петрушку або селеру), помістіть зверху баклажани і залийте розсолом. Для його приготування візьміть 0,5 л води і витрачайте решту сіль. Після закипання додайте перець і часник, потім 2-3 хв. і вимкніть, але не знімайте з плити.

Як смачно Пожарити баклажани?

Чисті баклажани наріжте круглими шматочками товщиною близько 1 см. Налийте в сковороду рослинного масла (не шкодуйте його) і розігрійте. Потім в розпечене масло покладіть кругляшки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Приблизно за 3-4 хвилини на кожну сторону.

Як довго смажити баклажани?

Скибочки товщиною не більше 8 мм смажать по 7-8 хвилин з кожного боку. Якщо кружечки більше сантиметра заввишки, то смажаться вони близько 10 хвилин. Більше часу баклажани смажити не варто.

Показую, як смачно і красиво заквасити баклажани про запас …
Баклажани – 11-12 шт. Морква – 300 г. Солодкий перець – 1 шт. Гострий чилі перець – 1 шт. Часник – 1 головка; Зелень: петрушка, селера, кінза, базилік; Для …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *