Як правильно мульчувати часник?
Мульчування рекомендують проводити восени після садіння часнику перед настанням перших заморозків. Товщина шару мульчувального матеріалу коливається в межах від 3-4 до 5-6 см. У разі мульчування напіврозкладеним соломистим гноєм, подрібненою, частково розкладеною соломою, висушеною травою його збільшують до 6-10 см. Кеш
Що потрібно зробити щоб не Жовтів часник?
Якщо часник жовтіє, нашатирний спирт вважається популярним засобом підживлення. Все тому, що він є джерелом азоту для цієї рослини. Розчин готується дуже просто: на 10 літрів води беруться 2-3 столові ложки нашатирю. Нашатирем найкраще поливати часник наприкінці травня, коли культура найбільше потребує азоту.
Як правильно вживати часник?
Таким чином, найкращий спосіб споживання часнику – це вживання сирого часнику на голодний шлунок, оскільки свіжий часник містить аліцин, який руйнується при термічній обробці. Щоб отримати максимум поживних речовин, потрібно з'їдати 1-2 зубчики сирого часнику, запиваючи їх склянкою води, до сніданку.
Весняне мульчування озимого часнику – у чому беззаперечні …
Categories:
Tags:
Залишити відповідь