У томатів скручується листя в теплиці, що робити

Найпоширеніша причина «кучерявого» бадилля – посуха. Коли рослинам не вистачає води, щоб вижити, вони намагаються випаровувати якнайменше рідини. Для цього томати скручують листя – зменшують площу випару води. Проблема вирішується правильною організацією поливів.20 лип. 2017 р.

Чому скручується листя у томатів?

Так, коли помідори отримують недостатню кількість вологи, вони намагаються мінімізувати випаровування рідини. В результаті чого й скручується листя рослини, зменшуючи таким чином площу випаровування. Виправити це можна, встановивши правильний режим поливу. Томати потребують нечастого, але рясного поливу.

Чому скручуються листя помідорів в теплиці?

Причини скручування листя: нестача води або надмірна кількість вологи можуть призвести до виникнення цієї проблеми. Поливати дорослу двотижневу розсаду потрібно теплою водою, і робити це по мірі необхідності, слідкуючи за рівнем висихання верхнього шару ґрунту. Кеш

Що робити коли сохне листя помідорів?

Якщо рослині не буде вистачати вологи, її листочки стануть жовкнути і засихати, починаючи з нижніх. Томати посухостійкі, але вони позбудуться зайвих листових пластин, які випаровують дефіцитну вологу, якщо на вулиці день за днем тримається висока температура, а на ділянці перебої з поливною водою.

Скручуються листя у томатів у теплиці: причини, що робити?
Вірусні захворювання рослин. Існують кілька видів вірусів, які вражають томати і призводять скручування листя. Найцікавіше, що подібні захворювання не …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *