Як топити внутрішній свинячий жир правильно

Як правильно розтопити свинячий жир?

Ставимо каструлю на плиту і вмикаємо найсильніший вогонь. Протягом перших 15 хвилин обсмажуємо шматочки сала без кришки, не забуваючи помішувати. Нам потрібно досягти утворення тонкої рум'яної скоринки і початку витоплювання жиру. Не забувається кожні хвилини 3 помішувати вміст посуду, щоб сало не підгоріло. Збережена копія

Що робити із внутрішнім свинячим жиром?

Продукт використовують для термічної обробки м'яса, заправки каш, приготування засмажки для супу, додають тісто. Намазують на хліб, приправляють перцем, сіллю, часником. Випічка на свинячому жирі виходить розсипчастою, довго не черствіє.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *