Солоні огірки з оцтом на зиму

Як приготувати солоні огірки на зиму?

На дно банки покладіть крупно нарізаний корінь хрону і кріп. Утрамбуйте в банку огірки, чергуючи їх з морквою, часником і всіма видами перцю. Розчиніть сіль в чистій холодній воді і залийте нею овочі. Закрийте банку капроновою кришкою і залиште на 3 дні при кімнатній температурі.

Скільки солі треба на квашені огірки на 3 літрову банку?

Інгредієнти на 3-літрову банку: огірки (2 кг), кріп (парасольки), часник (4 зубчики), перець чорний (5 горошин), лавровий лист (1 шт.), листя хрону. Інгредієнти для розсолу: вода (1,5 л), сіль (100 г).

Як засолити огірки без хрону?

Малосольні огірки в банці: На дно добре помитої банки складіть кріп і очищений часник (зубчики можна розрізати на 2-3 частини). Набийте огірки в банку так, як робите при маринуванні на зиму. Зверху покладіть кріп і всипте сіль. Залийте все це окропом, закрийте пластиковою кришкою.

Огірки на зиму холодним способом: 20 простих та смачних …
Банки попередньо вимий слабким содовим розчином. Тобі знадобиться: 3 кг огірків, 2 парасольки кропу, 5 зубчиків часнику, 180 г солі, 2,7 л кип’яченої води. Приготування:Склади в банки кріп, огірки та нарізаний часник. Змішай воду і сіль, влий у банки з огірками та закрий капроновими …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *