Що додати до чаю

Дуже смачні напої можна готувати, додаючи в чай листя яблуні, вишні, брусниці, чорної смородини, ожини, малини, пелюстки троянди. До заварки чаю (чорного чи зеленого) добре "пасують" трави: чебрець, м'ята, звіробій. Свіжий лісовий аромат, кислуватий присмак надають чаю соснові та ялинкові голки.18 вер. 2019 р.

Що можна додати до чаю?

Грейпфрут, апельсин, лайм чи лимон можуть стати природними підсолоджувачами. Ви можете або додати скибочки, або вичавити сік цитрусових у чашку. Якщо ви не любите м'якуш, використовуйте під час віджиму ситечко. Лимон і грейпфрут ароматні, але апельсин може надати чаю тонкий приємний смак.

Що корисно додавати в чай?

Що корисно додавати в чай:

  • Аніс. Чай з анісом допомагає при болі в горлі, і навіть при кашлі.
  • Жасминовий чай добре знімаю втому і відновлює сили. Він підвищить тиск та покращить апетит. …
  • Імбир. …
  • Лаванда. …
  • Календула в чаї допоможе позбутися від застуди, грипу та ангіни завдяки антибактеріальним властивостям. …
  • М'ята.

Що входить в трав’яний чай?

Трав'яний чай – це напій, заснований на процесі заварювання рослинних компонентів. Такими є: плоди, квіти, листя, стебла та коріння рослин. У його складі відсутній кофеїн, а смак дає суміш натуральних компонентів.

Чай зі спеціями користь – що можна додати в чай – Главред
Які спеції додати в чай: будь-яка людина, яка любить "чаювати", хоча б раз замислювався, що можна туди додати, – для зайвого смаку і аромату.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *