Як користуватися зеленим добривом

Для молодих саджанців дерев та дорослих кущів ягідних культур приблизно: 5-10 л робочого розчину на одну рослину; Для овочевих культур (в тому числі, люфи) та суниці садової: 10 л на 1 кв. м грядки; На доросле плодоносне дерево: від 50 до 100 л розведеного рідкого зеленого добрива.11 черв. 2019 р.

Що можна поливати зеленим добривом?

Заправляти цим добривом можна не тільки лунки для кабачків, але і для будь-яких гарбузових культур: огірків, патисонів, гарбузів та інших рослин. До того ж не кожен дачник чи городник цілий рік має у своєму розпорядженні компост чи перегній, а мій спосіб – чудова альтернатива цим органічним добривам. Кеш

Як приготувати зелене добриво з кропиви?

Настій з кропиви можна застосовувати двома способами: поливаючи рослини під корінь — для цього настоянка розводиться в пропорції 1:10; обприскуючи зелену масу рослини — в цьому випадку концентрація розчину повинна бути слабшою, 1:20. Підживлення можна проводити з періодичністю 12-14 днів.

Як зробити зелене добриво?

Добриво з кропиви Подрібніть пагони й помістіть їх у чисту ємність (приміром, відро з-під фарби або діжку) і залийте 3/4 водою. Зверху ємність щільно закрийте і раз на кілька днів настій відкривайте і перемішуйте. На сонці процес бродіння відбувається швидше. Через 2-3 тижні добриво готове!

Як приготувати та використовувати “зелене добриво” – …
За день до посадки розсади кабачків, викопавши ямки на відстані 80 см і розпушивши в них землю, я вливаю в кожну з них по 5 л нерозведеного трав’яного настою. Як тільки добриво вбереться, я засипаю кожну лунку сухою землею, а наступного дня саджу в ці лунки розсаду кабачків …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *