Калорійність середньої моркви

Сира морква містить всього 35 ккал на 100 г. Найкраще її готувати на пару або тушкувати і вже в готову страву додавати олію або масло. Таким чином, калорійність цього овочу залишиться невисокою. Чи можна їсти моркву під час схуднення?

Скільки калорій в 100 г моркви?

Енергетична цінність моркви становить 32 ккал на 100 гр. продукту. До її складу входять: білки – 1,3 гр .; жири – 0,1 гр .; вуглеводи – 6,9 гр. Також в 100 гр.

Скільки калорій у вареній моркві?

35 ккал. Значення в таблиці вказані на 100 г. Основним інгредієнтом є морква яку можна поєднувати зі спеціями, такими як лимонний сік, цукор, сіль та ін.

Яка користь від моркви?

До того ж морква підвищує стійкість організму до різних інфекцій. Також морква містить вітаміни групи C, D, Е, К, В6 і В1, органічний натрій, біотин, калій, фосфор і магній. Окрім того, у моркві є хімічна сполука бета-каротин. Саме тому терта морква є найкращим засобом для зниження ризику захворювання на рак.

Морковь сырая: калорийность, содержание белков, жиров, …
Содержит слишком много углеводов при невысокой калорийности продукта. *Оптимальное соотношение белков, жиров и углеводов (по весу): 16%, 17%, 67%.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *