Як садити білу конюшину

Головна умова сходу – хороший передпосівний полив грунту і неглибоке закладення насіння. На важких грунтах насіння загортають не глибше 0,5 см, на легких – не глибше 1 см. Можна не закладати насіння граблями, а злегка присипати їх тонким шаром піску. Для рівномірності висіву насіння змішують з піском або сирою тирсою.

Скільки потрібно насіння конюшини на 1 сотку?

Для достатнього запилення необхідно мінімум 10-12 бджолосімей на 50 га посівів. Норма висіву насіння 100-200 гр. на одну сотку. Глибина посіву – до 1 см до 2 см на легких ґрунтах.

Як швидко сходить конюшина?

Насіння конюшини швидко проростає і займає вільне місце, тому загущення посівів не потрібно. Якщо ґрунт глинистий, насіння слід посіяти на глибину 0,5 см, на піщаному – на 1 см. Якщо температура висока, сходи можуть з'явитися вже через тиждень.

Коли сіяти конюшину як сидерат?

Коли сіяти конюшину червону. Ідеальні строки для посадки червоної конюшини на сидерати – серпень-вересень. Це для ділянки під весняний посів. Рослини не скошують, залишаючи їх зимувати, а навесні ділянку перекопують. Навесні конюшину садять або на постійних ділянках, або для посадки озимих культур.

Біла конюшина для газону – як садити і коли, …
Сад та город Біла конюшина для газону – як садити і коли, терміни, технологія + фото Січень 19, 2020 Якщо не знаєте, як садити білий конюшина для газону, краще спочатку розібратися і вивчити …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *