Гарячі основні страви з картоплі – це котлети, деруни, зрази, рулети, крокети, галушки, фарширована картопля, рагу з м'ясом, запечена картопля з сиром і багато іншого.
Що можна зробити з вареною картоплею?
Що готують з відвареної картоплі Її можна обжарити, запекти або потовкти в пюре. Також її використовують у різні способи для приготування інших страв – від салатів до тіста.
Що можна зробити з молодою картоплею?
ЩО ПРИГОТУВАТИ З МОЛОДОЇ КАРТОПЛІ: 5 НАДЗВИЧАЙНО СМАЧНИХ СТРАВ
- Відварена картопля з кропом
- Запечена молода картопля
- Молода картопля з сулугуні
- Смажена молода картопля:
- Салат з молодої картоплі
Що можна зробити з картопляного пюре?
Що готують з картопляного пюре Зокрема з картопляного пюре готують пастуший та сільський пиріг, зрази, оладки, тісто та начинку для вареників, тісто для пирогів, галушки, картопляні оладки, крокети, запіканки.
Що можна приготувати з картоплі: 15 апетитних рецептів
Пюре та відбивна — класика жанру, адже вони дуже добре доповнюють одне одного. Але сьогодні ми спробуємо приготувати щось цікавіше, і урізноманітнимо звичне меню. Наприклад, запечемо м’ясо з овочами у рукаві! Інгредієнти: 1. картопля — 500 г 2. свіже м’ясо — 500 г 3. гриби — 300 г 4. …
Залишити відповідь