Замаринувати на зиму огірки

У кожну літрову банку викладіть по одному суцвіттю кропу, лавровому листку, корінь хрону та петрушки, нарізані зубці часнику, духмяний перець, коріандр, гірчицю та гвоздику. Зверху на спеції щільно складіть підготовлені огірки. Для цього рецепту не потрібно готувати маринад, всі інгредієнти додаються одразу в банку.16 лип. 2023 р.

Як приготувати маринад для огірків?

На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин. Після сплину вказаного часу закрутити банку й перевернути приблизно на 2 години, не укутуючи.

Як солити огірки під капронову кришку?

Сіль можна насипати прямо в банку, потім коли заллєте водою, потрясіть банку. А можна розвести у літрі води та залити огірки. Додаємо води до верху банки (без фанатизму, см 2-3 до шийки банки). Закриваємо банки капроновими кришками і ставимо у прохолодне місце (у льох чи холодильник).

Скільки часу стерилізувати мариновані огірки?

Банки накрити металевими кришками і відправити на стерилізацію. Необхідний час стерилізації для 1-л банок 8-10 хвилин, а для 3-х літрових- 18-20 хвилин.

Як маринувати огірки — хитрість із замочуванням – Телеграф
Сезон овочів у розпалі і кожен кулінар намагається засолити або замаринувати більше огірків на зиму. У холодний зимовий день саме вони – …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *