Чим підгодувати лілії після цвітіння

Чи треба підживлювати лілії після цвітіння Серед поширених мінеральних добрив підійдуть суперфосфат, монофосфат калію, калімагнезія, сульфат калію.19 серп. 2021 р.

Що робити з ліліями після цвітіння?

Пересадку лілій потрібно проводити в кінці літа-восени, не раніше ніж через місяць після цвітіння. Після в'янення квіток у лілій потрібно обрізати верхівки квітконіжок, але основна частина стебла з листям повинна залишитися, так як листя беруть участь в оновленні і харчуванні цибулини після цвітіння.

Як правильно обрізати лілії на зиму?

Спочатку обрізають насіннєві коробочки, які утворилися на місці квіток. Далі обрізають засохлі листя. Заключний крок обрізки на зиму проводять тоді, коли весь кущ відімре остаточно. Час залежить від кліматичної зони, але зазвичай це кінець вересня.

Що люблять лілії?

Лілії люблять сонячне світло, і відповідно земля у них часто пересихає. Щоб квітка тішила вас, не забувайте її поливати приблизно раз на тиждень. Однак застій води для цієї рослини згубний, тому якщо погода не спекотна і земля довго тримає вологу, ліпше поливати рідше. Ідеальний час для поливу — ранок.

Як і чим підгодувати лілії у саду для пишного цвітіння?
Лілії – ростуть практично на кожному подвір’ї, прикрашаючи собою все довкола. Але ці рослини досить швидко «спустошують» землю, забираючи з неї поживні речовини. І якщо ви хочете милуватися шикарним і довгим …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *