Як є равликів у панцирі

Як у равликів з’являється панцир?

Дитинчата равликів вилуплюються з яєць вже з раковиною, але дуже м'якою і напівпрозорою. У міру дорослішання вони засвоюють вапняк з води. Речовина відкладається по колу і формує спіралі. Таким образом, за кількістю спіралей на зовнішньому скелеті можна визначити вік особини.

Як правильно приготувати равликів?

Краще скористатися окропом, адже так страждання живих створінь зводяться до мінімуму. До речі, аналогічно готують всіх молюсків та ракоподібних). Отож, затиснувши совість у кулак, слід занурити равликів у підсолений окріп. Варити потрібно недовго – усього 3-5 хвилин після повторного закипання.

Як харчується равлик?

Молоді молюски віддають перевагу живим рослинам, тоді як дорослі й старі особини люблять залишки, що гниють. Листя салату, огіркові часточки та яблучні чипси – улюблена їжа равликів. Також можна додавати в раціон шпинат, моркву, капустяне листя, кабачки, ягоди та фрукти.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *