Що можна зробити з в Яленими томатами?
В'ялені помідори додають у запіканки, тушковані страви, супи, соуси, гуляш, соуси для макаронів, печеню, сальсу. З ними можна приготувати пасту або намазку. Багато рецептів рекомендують повторно зволожувати в'ялені помідори перед приготуванням.
Для чого використовують в Ялені помідори?
Ну а в'ялені помідори, які будуть без проблем зберігатися як мінімум рік, можна використовувати десятками способів: додавати в хліб, салати, пасту, соуси, та й просто як дуже смачну закуску, згадуючи літо.
Як правильно робити в Ялені помідори?
Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).
Що приготувати з в’яленими помідорами — рецепти і поради
В’ялені помідори стали відмінним доповненням до багатьох страв. Їх подають в салатах і готують з пастою. Приємна кислинка робить смак страви …
Залишити відповідь