Що готують із в’яленими томатами

Що можна зробити з в Яленими томатами?

В'ялені помідори додають у запіканки, тушковані страви, супи, соуси, гуляш, соуси для макаронів, печеню, сальсу. З ними можна приготувати пасту або намазку. Багато рецептів рекомендують повторно зволожувати в'ялені помідори перед приготуванням.

Для чого використовують в Ялені помідори?

Ну а в'ялені помідори, які будуть без проблем зберігатися як мінімум рік, можна використовувати десятками способів: додавати в хліб, салати, пасту, соуси, та й просто як дуже смачну закуску, згадуючи літо.

Як правильно робити в Ялені помідори?

Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).

Що приготувати з в’яленими помідорами — рецепти і поради
В’ялені помідори стали відмінним доповненням до багатьох страв. Їх подають в салатах і готують з пастою. Приємна кислинка робить смак страви …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *