Паприка чилі перець

Що буде якщо їсти перець чилі?

Перець чилі в харчуванні – чудова профілактика серцевих захворювань, адже він знижує рівень холестерину та зменшує відкладення ліпідів на стінках судин. Це допомагає надмірному згортанню крові. Він також розширює судини, що впливає на кровоток.

Яка користь від пекучого перцю?

Завдяки великій кількості капсаїцину, перці вважаються дуже потужним антибактеріальним і противірусним засобом. Його можна використовувати для профілактики застуди та подібних захворювань. Чилі піднімає апетит і стимулює роботу шлунка. Крім того, він дає м'яку проносну дію. Кеш

Який перець паприка?

Па́прика — порошкоподібна приправа зі стиглого червоного стручкового перцю (Capsicum annuum) слабопекучих сортів. Для виготовлення порошку плоди червоного перцю спочатку сушать, а потім розмелюють. Гострота порошку паприки залежить від пропорції насіння перцю, що містить капсаїцин, і перегородок-мембрани зі стручків.

Перець паприка: сорти та опису з фото – p-style.com.ua
Рослина відрізняється величезним розмаїттям: загальних сортотипов (солодкий перець, болгарський, жовтий Банан-перець, Чилі Колорадо, Серано та ін.); підвидів (китайський перець, перець ягідний, опущений, кайенский і …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *