Зелений горошок на зиму без оцту

Як зберегти зелений горошок на зиму?

Заморожений горошок Кращий спосіб зберегти оригінальний смак і користь зеленого горошку – це заморозити його. Для цього лопатки лущать, відбирають тільки цільні зерна без ознак пошкодження шкідниками або хворобами. Перебраний горошок промивають і обсушують на паперових рушниках. Кеш

Скільки стерилізувати зелений горошок?

Закласти дно великої каструлі марлею, залити в каструлю воду і поставити зверху баночки з горошком без кришок. 8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.

Що можна зробити з зеленого горошку?

Страви з зеленим горошком

  • Салат “Білосніжка” …
  • Вінегрет із зеленим горошком
  • Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
  • Салат із зеленим горошком і морською капустою …
  • Суп із зеленого горошку з копченостями …
  • Рис із зеленим горошком
  • Тушкована картопля із зеленим горошком
  • Хумус із зеленого горошку

Зелений горошок на зиму — рецепти без оцту, маринований, …
Заготівля методом подвійного стерилізації в домашніх умовах дає гарантію довгого зберігання банок всю зиму без втрати якості. Візьміть: 1. Вода – літр. 2. Сіль – ½ маленької ложки. 3. Цукор-пісок – столова ложка. 4. Горошок. Як консервувати: Відео з покроковим рецептом консервування …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *