Як зберегти зелений горошок на зиму?
Заморожений горошок Кращий спосіб зберегти оригінальний смак і користь зеленого горошку – це заморозити його. Для цього лопатки лущать, відбирають тільки цільні зерна без ознак пошкодження шкідниками або хворобами. Перебраний горошок промивають і обсушують на паперових рушниках. Кеш
Скільки стерилізувати зелений горошок?
Закласти дно великої каструлі марлею, залити в каструлю воду і поставити зверху баночки з горошком без кришок. 8. Стерилізувати банки з горошком на середньому вогні близько 40 хвилин.
Що можна зробити з зеленого горошку?
Страви з зеленим горошком
- Салат “Білосніжка” …
- Вінегрет із зеленим горошком …
- Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
- Салат із зеленим горошком і морською капустою …
- Суп із зеленого горошку з копченостями …
- Рис із зеленим горошком …
- Тушкована картопля із зеленим горошком …
- Хумус із зеленого горошку
Зелений горошок на зиму — рецепти без оцту, маринований, …
Заготівля методом подвійного стерилізації в домашніх умовах дає гарантію довгого зберігання банок всю зиму без втрати якості. Візьміть: 1. Вода – літр. 2. Сіль – ½ маленької ложки. 3. Цукор-пісок – столова ложка. 4. Горошок. Як консервувати: Відео з покроковим рецептом консервування …
Залишити відповідь