Як капусту залити розсолом

Як приготувати розсіл для капусти Щоб приготувати розсіл, найпростіший варіант — це розчинити одну столову ложку солі на один літр води. Прокип'ятіть цей розчин, остудіть та залийте ним капусту. Можна додати трохи цукру до смаку. Деякі господині зразу готують розсіл до капусти.

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.

Скільки солі на 1 кг капусти?

Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.

Коли квасити капусту щоб була хрусткою?

Як солити капусту, щоб вона була хрусткою Бажано квасити капусту у фазі місяця, що зростає. Шинкувати потрібно не дуже мілко, середньою соломкою. Хрустіти буде соковита капуста, відповідні сорти та потрібно брати.

Як солити і як засолити капусту, щоб вона була …
З води, солі, цукру, лаврового листа та перцю закип’ятити розсіл. Зняти з вогню, додати яблучний оцет. Залити капусту розсолом. Закрити каструлю кришкою. Через 4-5 днів капуста готова.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *