Яка пізня капуста краще?
Сорт пізньої капусти «Агресор» Він показує високу врожайність майже в усіх регіонах, при цьому може зберігатися протягом тривалого часу. Даний сорт – це відмінний варіант для засолювання. Рослинам не потрібен особливий догляд. Качани не тріскаються в процесі дозрівання.
Як правильно вибрати капусту для квашення?
Ще один спосіб перевірки: спробуйте стиснути качан руками. Ви відчуєте, що вона як би хрумтить, скрипить. Така капуста, зазвичай, має білі листя всередині і зеленуваті зовні (верхні листки). Саме така капуста і вийде смачною в процесі квашення.
Де краще зберігати капусту?
Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.
Підбірка найкращих сортів капусти для засолювання та …
Які сорти капусти кращі для засолювання, квашення і зберігання на зиму. Свіжа, квашена або солона капуста неодмінно повинна бути в списку заготовок на зиму у кожної господині.
Залишити відповідь