Шпинат різаний заморожений

Як можна зберігати шпинат на зиму?

Шпинат треба подрібнити блендером. Якщо його нема – порізати на смужки спеціальними ножицями для зелені . Потім скласти в форми для льоду, залити кип'яченою водою і поставити в морозилку. Коли шпинат замерзне – кубики дістають та складають в пакет і відправляють в морозильну камеру на зберігання.

Що можна зробити зі шпинату?

Також ці кекси добре смакують і холодними, тому сміливо можете брати їх із собою, як перекус.

  • Зелений борщ зі шпинатом Цей легкий суп ми звикли готувати зі щавлем. …
  • Пиріг зі шпинатом і фетою Поєднання сиру та зелені вже стало своєрідною класикою. …
  • Скрамбл зі шпинатом
  • Суп-пюре зі шпинату

Як правильно приготувати шпинат?

Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.

Заморожений шпинат – рецепт на зим…
Шпинат заморожений (різаний), вага – 2,5 кг. Шпинат – трав’яниста рослина з безліччю позитивних властивостей, завдяки чому ще широко використовують у кулінарії.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *