Як можна зберігати шпинат на зиму?
Шпинат треба подрібнити блендером. Якщо його нема – порізати на смужки спеціальними ножицями для зелені . Потім скласти в форми для льоду, залити кип'яченою водою і поставити в морозилку. Коли шпинат замерзне – кубики дістають та складають в пакет і відправляють в морозильну камеру на зберігання.
Що можна зробити зі шпинату?
Також ці кекси добре смакують і холодними, тому сміливо можете брати їх із собою, як перекус.
- Зелений борщ зі шпинатом Цей легкий суп ми звикли готувати зі щавлем. …
- Пиріг зі шпинатом і фетою Поєднання сиру та зелені вже стало своєрідною класикою. …
- Скрамбл зі шпинатом …
- Суп-пюре зі шпинату
Як правильно приготувати шпинат?
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.
Заморожений шпинат – рецепт на зим…
Шпинат заморожений (різаний), вага – 2,5 кг. Шпинат – трав’яниста рослина з безліччю позитивних властивостей, завдяки чому ще широко використовують у кулінарії.
Залишити відповідь