Заморожування цукіні на зиму в домашніх умовах

Заморожування кабачків кубиками на зиму Щоб зварити кабачки кубиками, складіть їх в друшляк, опустіть в киплячу воду на 3-4 хвилини, а потім перекладіть друшляк в крижану воду. Щоб зробити її такою – додайте кубики льоду. Коли кабачки вистигнуть – можна фасувати їх та відправляти в морозилку.

Як правильно заморозити кабачки на зиму?

Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру.

Як зберігати кабачки в морозилці?

Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.

Як заморозити цукіні?

Добре зберігаються кабачки із щільною шкіркою Використовуючи ту ж шумовку, перекладіть кабачки в друшляк. Дайте їм висохнути і промокніть паперовим рушником, щоб видалити залишки рідини. Викладіть шматочки кабачків на деко в один шар і відправте в морозильну камеру на 1-2 години.

СУПЕР СПОСОБ ЗАМОРОЗКИ ЦУКИНИ ДЛЯ ФАРШИРОВКИ …
Подписаться на новые видео: http://goo.gl/9nTdPX Реклама: https://vk.com/cookingelena?w=page-118743920_50287919 ЗИМОЙ КОГДА …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *