Чим корисна червонокачанна капуста

Червоноголова капуста – класне джерело антиоксидантів та інших корисних рослинних компонентів, які допомагають захищати від пошкодження клітин. Ці антиоксиданти включають вітамін С, каротиноїди та флавоноїди на кшталт антоціанів та каемпферолу. Часто містить більше цих сполук, ніж класична білоголова капуста.17 серп. 2019 р.

Для чого корисно їсти капусту?

Вона багата на клітковину і робить благотворний вплив на травну систему, стимулює метаболізм, м'яко очищає організм, виводить шлаки, токсини і холестерин. Крім того, капуста низькокалорійна: в 100 г овочу – всього 28 калорій, це прекрасний продукт для людей, які хочуть схуднути або підтримати свою форму.

Як приготувати червону капусту?

Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності.

Для чого Червона капуста?

Чим корисна червона капуста для організму людини Користь червонокачанної капусти для організму величезна. Овоч має протимікробну і сечогінну дію. Він є найпотужнішим антиоксидантом, тому підходить для зміцнення імунітету. Вживання червоної капусти дозволяє швидко побороти симптоми застуди і усунути кашель. Кеш

Червонокачанна капуста: користь і шкода, рецепти застосування
Як і сама капуста, її сік також має ряд корисних властивостей, завдяки чому і рекомендований до вживання навіть деякими лікарями. Існує маса корисних властивостей соку червонокачанної капусти: 1. Регулярне вживання такого соку сприяє зміцненню стінок судин, зокрема капілярів. З цієї …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *