Як готувати паприку вдома

Як виростити паприку в домашніх умовах?

Садіть розсаду на відстані 25-30 см між рослинами і 50-60 см між рядами. Загущена посадка збільшує період достигання плодів, рослини можуть страждати від хвороб, особливо за підвищеної вологості повітря. Перець вимагає сонячної, добре освітленої ділянки з родючим, проникним для води і повітря ґрунтом. Кеш

Що можна приготувати з паприки?

Паприка

  • Курка на пляшці з часником і паприкою Курка на пляшці з часником і паприкою підкорить навіть вибагливого гурмана. …
  • Домашній корисний кетчуп …
  • Рулет з квасолі …
  • Мариновані кабачки з паприкою
  • Кетчуп з куркумою та паприкою
  • Домашній сир з молока та масла …
  • Салат із помідорів з паприкою
  • Короп по-єврейськи

Як готувати копчену паприку?

Копчена паприка (піментон) – це спеція з стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з деревини дуба, а потім перемелюють. Копчена паприка володіє чудовим концентрованим ароматом димку і має яскраво-червоний колір. Вперше копчена паприка з'явилася в Іспанії.

Паприк: приготування та застосування в домашніх умовах
У які страви додають паприку: гуляш; біле і червоне м’ясо; морепродукти; супи; помідори; боби; капуста; творожні маси. Пекуча пряність …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *