Плов скільки готувати

Рис промити, викласти на свинину. Якщо потрібно – залити водою (вона повинна покривати рис на 2-2.5 см). Накрити кришкою, поставити мінімальний вогонь і готувати плов 40-45 хвилин.13 лют. 2022 р.

Яку воду додавати в плов?

Обсмажені овочі і м'ясо залити окропом (вода повинна покривати м'ясо з овочами десь сантиметра на два). Кеш

Як варити плов щоб він був розсипчастий?

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати на шматочки. …
  2. Додати нарізану цибулю і моркву, протушкувати 10 хвилин.
  3. Додати сіль і гарячу воду.
  4. Тушкувати 50 хвилин. …
  5. Рис ретельно промити у воді, викласти по верху, розрівняти, не торкаючись м'яса. …
  6. Вода має покривати на 2 см вище, в цьому секрет смачного і розсипчастого плову.

Що добавляють в плов?

· Приправа для плову з яловичиною – пажитник, сумах, орегано, майоран, чебрець, куркума. · Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, сумах. · Приправа для плову з куркою – петрушка, кмин, часник, сумах, каррі, хмелі-сунелі, чорний перець горошком.

Плов – рецепт плову покроково – УНІАН


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *