Жовтіють листя у цибулі чим обробити і підгодувати в червні

При недоліку харчування зелена частина цибулі страждає у першу чергу, листя ростуть укороченими, деформованими і набувають жовтуватий колір. Щоб вирішити цю проблему, досить після рясного поливу підгодувати цибулю азотним добривом (сечовиною, курячим послідом або гноєм).31 трав. 2020 р.

Що робити якщо жовтіє цибуля?

Найчастіше бракує азоту. При дефіциті цього елементу пір'я цибулі ростуть потовщеними та недовгими. При цьому забарвлення у них жовтувате. Щоб виправити ситуацію, потрібно підгодувати цибулю азотовмісними добривами.

Коли і чим обробляти цибулю?

Для захисту цибулі від хвороб рекомендуємо обробити посадки фунгіцидом Ридоміл Голд. Препарат має дві діючі речовини, тому вони будуть захищати цибулю від інфекції. Для обробки цибулі потрібно 50 мл препарату на 10 л води, щоб обробити 2 сотки посадок. За сезон можна проводити 2–3 обробки препаратом.

Чому жовтіє цибуля на перо?

Перо цибулі полягало і пожовтіло – що робити Ця культура погано переносить відсутність вологи, через недостатній полив ви можете зіткнутися з тим, що жовтіє перо цибулі в теплиці і на звичайній грядці. Не забувайте про це. Поливати цибулю на перо варто чистою водою, яка не повинна бути дуже холодною.

Жовтіють листя цибулі що робити чим обробити …
Злачник Що робити, якщо жовтіє листя у цибулі? Поширена причина пожовтіння пера цибулі – нестача азоту у грунті. При його дефіциті листя наростає …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *