Як підготувати землю до посадки полуниці

Перед тим як висаджувати полуницю необхідно заздалегідь обробити ґрунт. Він має бути з помірним вмістом вологи та невеликою кількістю піску чи глини. Його рихлять і перекопують, вносять необхідні добрива та старанно поливають. pH ґрунту має бути близьким до нейтрального (тобто не менше 5,5 і не більше 8).23 серп. 2022 р.

Яка земля потрібна для полуниці?

Ґрунт для вирощування суниці повинен бути багатим на органіку. Найбільше полуниці підходять легкий суглинок або супісок, а також чорнозем і сірі лісові ґрунти, найменше любить полуниця глинистий ґрунт. Залягання ґрунтових вод бажане на рівні 60-80 см, а водневий показник оптимальний у межах рН 5,7-6,2.

Що посіяти перед посадкою полуниці?

В першу чергу важливо правильно визначити місце, де у вас буде полуниця. Грядки варто міняти раз в 3-4 роки, тобто на колишню полуничну грядку нові кущики садити не варто. Найкращі попередники полуниці – зелень, цибуля, часник, буряк і морква.

Коли краще висаджувати полуницю?

Коли садити полуницю Тому оптимальні терміни посадки – c середини квітня до середини травня і з кінця липня до другої половини вересня. Кеш

Посадка та підготовка землі для полуниці
як підготувати землю під полуницю Ірина Святова Спочатку будьте готові до того, що в рік посадки полуниці ягоди у вас буде мало, на кожному посадженому кущику 2-3 ягідки, хоча деякі кущі …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *