Пересолила гречку, що робити

Що робити якщо Пересолена гречка?

Як врятувати пересолену крупу Для цього потрібно окремо зварити другу порцію каші і не солити її, а потім змішати з пересоленою крупою. Звичайно, порція в такому випадку буде більше, ніж потрібно. Ще один спосіб трохи підкоригувати смак страви – додати в неї несолоні обсмажені овочі, гриби або м'ясо. Кеш

Як виправити Пересолену страву?

Якщо пересолену основну страву вже не можна врятувати, то подайте страву з кашею з круп, несолоним пюре або тушкованими без солі овочами. В результаті усе разом вийде більш гармонійним на смак. Також до пересоленої страви можна додати ігристе вино або шампанське. Вони нейтралізують солоний смак.

Як вивести сіль з м’яса?

Як врятувати пересолені овочі чи м'ясо? Щоб нейтралізувати сіль, потрібно додати в овочі чи м'ясо кислоту (лимонний сік, томатну пасту, помідори) чи цукор (мед). Другий варіант – протушкувати овочі чи м'ясо у сметані чи вершках. Добре вбирає сіль також зелень (петрушка, шпинат тощо).

⏰ Пересолила гречку – як виправити, що робити
Якщо пересіл виявлений під час варіння – додати води, сухої гречки і ще поварити. також можна зварити стільки ж прісної гречки і перемішати з солоною.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *