Як приготувати на зиму ягоди глоду.

Що можна зробити з ягід глоду?

Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.

Як правильно заварювати плоди глоду?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
  3. Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Як правильно приготувати настоянку глоду?

Для приготування настоянки глоду рецепт передбачає використання подрібнених сушених плодів. Готову сировину заливають 1 літром спирту або горілки, а потім залишають у скляній ємності на 20 днів у прохолодному темному місці.

Глід на зиму — 5 рецептів приготування …
Додайте в каструлю з ягідками 800 мл чистої води. Поставте каструлю з глодом і водою на вогонь, доведіть ягоди до кипіння. Потрібно проварювати ягоди до тих пір, поки вони не розм’якшуватися.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *