Синій базилік у кулінарії

Листя базиліка в кулінарії підкреслюють смак будь-якої страви. Їх додають в салати, сендвічі, бутерброди, підливи та соуси. Також синій базилік додає пікантності стравам з баранини, яловичини та дичини. Термін зберігання: 5 діб при температурі від +2 до +6 °C.

Як використовувати базилік в домашніх умовах?

Листя базиліку використовують і як самостійну закуску, і як приправу до салатів і супів. Базилік добре поєднується і з м'ясом — баранина, яловичина, птиця, і з овочами (особливо з томатами). Його додають також в маринади і соління. У деяких країнах вживають насіння базиліку, додаючи їх в напої, салати і супи.

Де краще садити базилік?

Висадка розсади базиліка в грунт Пам'ятайте, що базилік любить захищене від вітру і освітлене сонцем місце та не любить важкого грунту.

Де можна використати базилік?

Як приправу базилік додають в овочеві салати, м'ясні (свинячі котлети, кнелі з печінки) і рибні страви, а також для ароматизації овочевих консервів, солінь і ковбасних виробів.

Властивості базиліка і їх застосування, протипокази і склад
Пропонуємо вам опис властивостей базиліка і способи їх застосування: 1. базилік здатен підвищити загальний тонус організму, й …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *