Що потрібно знати перед походом до окуліста?

На прийом до офтальмолога слід приходити без косметики, особливо небажано використання тіней для повік та туші для вій. У день прийому у офтальмолога уникайте керування автомобілем. Цілком можливо, що на прийомі Вам знадобиться розширення зіниці (за допомогою закапування спеціальних крапель).

Нерідко пацієнти перед перевіркою зору користуються електронними пристроями, читають книги, журнали. Я рекомендую не зловживати цим, оскільки провокується надмірна напруга акомодації та конвергенції. Під час діагностики зору цих станів відразу позбутися практично неможливо

Особливої ​​підготовки прийом офтальмолога не вимагає. Однак варто мати на увазі, що вам може знадобитися таксі або супроводжуючий, якщо лікар закопуватиме краплі, що розширюють зіницю. Обов'язково візьміть окуляри або лінзи, і краще пам'ятати значення оптичної сили лінз, щоб вам з лікарем було простіше.

При відвідуванні окулістаЯк і при відвідуванні будь-якого іншого лікаря, слід взяти з собою всю наявну медичну документацію, в даному випадку особливу увагу приділити випискам від офтальмолога, рецептам на окуляри, заздалегідь знайти в амбулаторній картці запису очного лікаря і залишити в цих місцях закладки.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *