Як це є Сальчичон додають до національних страв: густі супи, салати, запіканки, тапаси (іспанські закуски). Також нарізають тонкими скибочками та подають у вигляді нарізки. Ковбаса відмінно поєднується з вином та пивом.
Харчова цінність та хімічний склад "Ковбаса сирокопчена, московська".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 473 кКал | 28.1% |
Білки | 24.8 г | 32.6% |
Жири | 41.5 г | 74.1% |
Вода | 27.6 г | 1.2% |
Харчова цінність та хімічний склад "В'ялена сиров'ялена ковбаса".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 361 кКал | 5.9% |
Білки | 21 г | 7.6% |
Жири | 1 г | 0.5% |
Вуглеводи | 21 г | 2.7% |
Залишити відповідь