Що входить у Воппер Бургер Кінг: компоненти, склад

Воппер Бургер Кінг – одна з найпопулярніших страв, що пропонуються в ресторанах Бургер Кінг. Цей апетитний і ситний бургер складається з декількох ключових інгредієнтів, які точно стануть смачним доповненням до твого обіду або вечері.

Основою Воппера є соковита яловича котлета, виготовлена ​​на грилі. Унікальний смак котлети підкреслюється ніжним сиром чеддер, який тане на гарячій котлеті, створюючи вибух аромату та вершкового смаку.

Для додавання свіжості та хрумкості в Воппер Бургер Кінг використовуються свіжі овочі: соковитий помідор, хрумка цибуля та свіжий зелений салат. Вони надають бургеру яскравість та природність, а також є джерелом важливих поживних речовин.

Що входить у Воппер Бургер Кінг
КомпонентОпис
БулочкаПшенична булочка, здобна та ароматна
Яловичий котлетСоковита та ароматна котлета зі свіжого м'яса
Маринований огірочокСвіжий та хрумкий огірок, маринований у спеціальному соусі
СирНіжний та плавкий тонкий сир
СоусиКетчуп, майонез та гірчиця, щоб доповнити смак бургера
СалатСвіжий та апетитний салатний лист
ЦибуляДрібно нарізана цибуля, що додає пікантності смаку
ПомідорСоковитий і стиглий помідор, що додає свіжості

Серед інгредієнтів виготовлена ​​на грилі. яловичина, томати, салат, майонез, кетчуп, солоні огірки, цибуля та булочка з кунжутом.18 вер. 2020 р.

Що входить до складу Воппера?

ВОППЕР® – це найсмачніша приготована на вогні 100% яловичина із соковитими помідорами, свіжим нарізаним листковим салатом, густим майонезом, хрусткими маринованими огірками та свіжою цибулею на ніжній булочці з кунжутом..

Скільки коштує Воппер?

Котлета воппер – 84.99 руб Сир – 19.99 руб Халапеньо – 34.99 руб Бекон – 34.99 руб

Скільки котлет у Воппері?

Подвійний Воппер – дві котлети вагою 113,4 грами. Потрійний Воппер – три котлети вагою 113,4 грами. У США потрійний Воппер завжди кладеться сир, тоді як у Європі — за бажанням покупця. Воппер Джуніор – одна котлета вагою 57 грамів.

Чим Воппер відрізняється від гамбургера?

Воппер виявився дуже схожим на біг мак із Макдональдса, лише ширше на пару сантиметрів. Усередині у нього яловича котлета, мариновані огірки, свіжі помідори, салат, цибуля, майонез та кетчуп. І все це у булочці з кунжутом. Відмінність вопера від біг маку – у нього у складі немає сиру, але є кетчуп.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *