Що можна зробити із замороженої червоної смородини

Що можна зробити з червоної смородини на зиму?

Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів.

Що можна приготувати з червоної смородини?

У кулінарії червону смородину використовують для приготування варення, джемів, компотів, в основному її заготовляють на зиму. Крім того, ягоди червоної смородини відмінно підходять для приготування різної випічки і соусів. З червоної смородини виходить надзвичайно смачне желе. Кеш

Що можна зробити з чорної смородини на зиму?

Користь і шкода ягід Дуже важливо встигнути вчасно зробити заготовки на зиму з корисної чорної смородини. Їх можна заморозити, засушити, приготувати варення або просто перетерти з цукром або фруктами без варіння. Ці живі ласощі будуть радувати домочадців і гостей протягом довгих холодних вечорів.

Що приготувати з червоної смородини: рецепти
Що може бути смачніше, ніж вареники з червоною смородиною?! Рецепт такого десерту відомий багатьом господиням. Тісто для літніх вареників потрібно готувати на холодній воді, тоді воно вийде еластичним і не буде рватися. Інгредієнти для тесту: 1. 1 ч. л. цукру; 2. борошно (235 г); 3. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *