Чому перці цвітуть, а плодів немає

Найчастіше таке спостерігається при занадто високій вологості в теплиці, через що пилок злипається й залишається на тичинках. Запилення не відбувається також при занадто низкій (менше 12 градусів) і надто високій (більше 35 градусів) температурі.8 лип. 2017 р.

Як відбувається запилення перцю?

Перець солодкий і гіркий в умовах України — однорічні рослини і належать до факультативно самозапильних рослин. Квітки його можуть запилюватися як власним пилком, така і комахами пилком з іншої рослини. Пониклі квітки та ті, які нахилені вбік, запилюються переважно власним пилком.

Коли і чим підживити розсаду перцю?

Коли удобрювати розсаду перцю: поетапне внесення добрив Для росту й здоров'я вистачає одного чи двох разів. Усі необхідні добрива можна придбати в спеціалізованих магазинах або ж використати перегній, сечовину, компост або гній. Перше підживлення можна робити суперфосфатом вже після появи перших двох паростків.

Як часто підживлювати перець?

Протягом дачного сезону перці і баклажани підгодовують досить часто. Залежно від стану ґрунту можна проводити 3-5 підживлення з інтервалом у два тижні.

Чому огірки цвітуть, але не зав’язуються: що робити, чим …
Якщо в теплиці не зав’язуються огірки, то причина криється в проведенні посадки і підготовки до неї. Склад грунту для огірків повинен бути поживним. Щоб зав’язувалися плоди, готують суміш із рівних частин дернової землі, торфу, піску і вермикуліту. Замість вермикуліту беруть тирсу і трохи …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *