Печені буряки на зиму

Буряк помийте, загорніть у фольгу, зробіть кілька дірочок виделкою і поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на півтори-дві години. Потім дістаньте з духовки і дайте охолонути. Складіть всі інгредієнти в салатницю, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте, заправте лимонним соком і оливковою олією.

Як приготувати печений буряк?

Щоб приготувати овоч, його потрібно ретельно помити, покласти до каструлі з водою (рідина повинна повністю закривати буряк) і варити 30-40 хвилин. Час від часу готовність перевіряється за допомогою ножа: якщо лезо легко увійшло всередину, він готовий.

Як запікати в духовці буряк?

Ретельно вимийте буряк, оберніть його алюмінієвою фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200oC, приблизно на 40-60 хвилин. Очистіть горіхи і смажте їх на сковороді протягом 2 хвилин. Вимийте і висушіть ракету.

Як заморозити столовий буряк на зиму?

Розкласти овоч на піддоні рівним тонким шаром і відправити в морозильну камеру на 1,5-2 години. Шматочки покриються крижаною скоринкою, і не будуть злипатися. Готовий продукт розкласти по пакетах з герметичною застібкою і обов'язково підписати. Зберігати так можна кілька місяців.

Готуємо буряки на зиму — 17 чудових рецептів: дуже смачно і …
Підготовлена для маринаду 1. Коренеплоди промити, відварити. 2. Варений буряк очистіть, поріжте кубиками, укласти в банки, залийте маринадом. Для приготування маринаду потрібно: 1. стакан оцтової кислоти 6 % 2. 200 мл води 3. їдальня ложка цукрового піску 4. пів чайної ложечки …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *